Bestellen en leveren

Wij streven ernaar jouw bestelling dezelfde dag* te verzenden, zodat de bestelling  zo snel mogelijk bezorgd wordt. Omdat wij naast 112Toys beide werkzaam zijn bij de hulpverlening, is het mogelijk dat wij aan het werk zijn en het daardoor niet lukt om de bestelling dezelfde dag te verzenden. Wil je zeker weten dat jouw bestelling dezelfde dag verzonden wordt? Neem dan even contact met ons op via de contact-pagina.
Je bestelling wordt geleverd door DHL. De levertijd is afhankelijk van de drukte bij DHL maar in principe wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Op zondag en maandag worden er geen bestellingen geleverd.
Uiteraard houden we je op de hoogte van de status van de bestelling. Als het pakket onze webwinkel verlaat, ontvang je een verzendbevestiging van 112Toys en een email van DHL met daarin de track & tracecode. Daarmee kan je het pakket volgen vanaf het moment dat de verzendopdracht is aangemaakt tot jouw bezorgadres. Ben je niet thuis of verwacht je niet thuis te zijn? Dan kan je via de track & tracecode een andere afleverlocatie of ander aflevermoment kiezen. Treft de bezorger je niet thuis? Dan laat hij een bericht achter en wordt het pakket later nogmaals aangeboden. Heb je geen track & tracecode ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op
* indien geplaatst voor 15 uur.